Servei a domicili

COSTOS D'ENVIAMENT

El cost de l'enviament no va inclòs en el preu del producte. El cost de l'enviament vindrà determinat segons la zona de lliurament de la comanda.

HORARI DE SERVEI

12:00-16:00 i 19:30-23:30

ZONA I TEMPS DE LLIURAMENT

Zona

Minimo de comanda

Cost de lliurament

Temps d'Entrega

Terrassa 18 Euros 1.0 Euros 30-45 Minuts
- - - -
- - - -
- - - -

LLIURAMENT DE LA COMANDA

WWW.MICHEF.CAT intentarà sempre complir els terminis previstos per al lliurament del material. L'import del transport vindrà inclòs en la factura del client. El transportista serà el convingut per WWW.MICHEF.CAT.
Si el client aprecia qualsevol anomalia en la seva comanda, haurà de realitzar una incidència en el mateix albarà al moment del lliurament, indicant que la comanda no està complet, equivocat o qualsevol altra cosa a tenir en compte i posar-se en contacte amb WWW.MICHEF.CAT per notificar aquesta situació. Si el client no aprecia problemes en la comanda a l'hora de rebre-ho, però en revisar-ho està incomplet a causa del transport, ha de notificar-ho en menys de 24 hores a WWW.MICHEF.CAT. En cas contrari s'entendrà que la Comanda ha estat acceptat de conformitat. Retards pel transport: WWW.MICHEF.CAT no es fa responsable de cap retard originat en el transport per: Adreça incorrecta o incompleta. Absència del destinatari o persona responsable de la recepció de la comanda. No indicar un número de telèfon de contacte o qualsevol causa aliena al repartidor de WWW.MICHEF.CAT que impedeixi l'accés del repartidor a la zona i adreça de lliurament. Canvis d'adreça pactats directament amb l'agència sense ser comunicats ni autoritzats per WWW.MICHEF.CAT. El client pot optar, si ho desitja, per recollir la comanda pels seus propis mitjans. En aquest cas, ha d'especificar MiCheftakeaway, recollida en tenda en el 4º pas ENVIO abans de finalitzar la comanda. Una vegada que WWW.MICHEF.CAT li confirmi que la comanda està preparada per a la seva sortida el client podrà gestionar la seva recollida.

COM PUC REALITZAR EL SEGUIMENT DE LES MEVES COMANDES? 

El seguiment es pot fer per mitjà de WWW.MICHEF.CAT.


Scroll To Top