Mi Chef

Perquè de MiChef

Volem ser un restaurant pràctic amb la idea de convertir-nos en el xef personal dels nostres clients. Al servei dels seus moments on se senten, comparteixen i gaudeixen amb els seus.

Com ho fem

Volem ser un xef pràctic. Hem triat cuina asiàtica per a la nostra carta per la raó que és una de les cuines més pràctiques i versàtils. Amb productes frescos i fet sempre al moment. Plats sans amb molta verdura que no sobrecarrega. Un menjar ideal per emportar-se a casa.

Un xef que acompanya, sabem que sempre existeixen aquests moments en els quals es necessita un xef. Un divendres cansats l'únic que volem és menjar alguna cosa bona per anar a dormir i després d'un llarg dia els nens necessiten anar a dormir aviat. En tots aquests moments, estem allà per oferir-te una solució amb un servei fiable, sempre a l'abast de tothom.

Un xef que sorprèn amb menú petit però canviant. Poder proposar nous plats i compartir amb els nostres clients la història darrere de cada un d'aquests. Volem que els nostres plats donin converses a la taula. "Que estrany és això!" "Has provat allò ..." "Aquesta salsa sap diferent ..." Volem que gaudiu amb els plats del xef.

Què és el que oferim

Oferim un restaurant pràctic, sense ostentacions que ofereix un servei fiable als nostres clients i que els acompanyi en els seus dies, gaudint del que és bàsic: una taula. Volem meu xef!

Horari de servei

12:00-16:00 i 19:30-23:30


Pujar a dalt